dissabte, 9 de juny del 2018

SEGON PREMI APRENENTATGE BASAT AMB PROJECTES!

ENHORABONA A TOT L'ALUMNAT PEL TREBALL REALITZAT EN EL NOSTRE PROJECTE VERTICAL... HEM ACONSEGUIT EL SEGON PREMI DE LA COMUNITAT VALENCIANA!

Aquest dijous, en València, es va celebrar el III ENCONTRE DE LA SETMANA DELS PROJECTES. En aquesta fira, diferents centres de la Comunitat Valenciana, assisteixen per tal d'exposar els projectes realitzats en els seus centres durant tot el curs acadèmic.

clic per a veure totes les fotos
El col·legi Sant Antoni va participar i, les nostres companyes Gloria, Paula, Carla i Vicenta, presentaren el nostre projecte vertical EL PATI BONIC.
Va tenir molt d'èxit i molts dels assistents s'interessaren per conèixer el procés dut a terme i també, preguntaren i s'informaren de la metodologia de treball basada en projectes que, a poc a poc, anem implantant al centre.

En finalitzar la jornada, per votació popular dels assistents a l'encontre, vam obtenir el segon premi! Estem molt contents!

Cal recordar-vos que, primer pel subministrament erroni de la pintura (no era l'adequada per a la superfície del nostre pati) i, després per motius climatològics (no podem pintar si hi ha previsió de pluja a les 24 hores de pinar) encara no hem pogut pintar els magnífics jocs que el nostre alumnat va dissenyar. Però, ens sentim optimistes perquè estem convençuts que aquesta setmana ho podrem acabar i, per fi, mostrar-ho a tota la comunitat educativa; xiquets, mestres i famílies, en una bonica jornada de Portes Obertes!