dijous, 7 de juny del 2018

ENHORABONA NEREA!

Estem molt orgullosos d'anunciar-vos que, una vegada més, una alumna del nostre col·legi resulta guanyadora d'un premi a la nostra localitat.

Nerea Mayordomo, de 2n de primària va rebre aquest dimarts, al mateix Ajuntament, i coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el PREMI DIA DE L'ARBRE 2017. En gener de 2017, la Regidoria de Medi Ambient de Pego va regalar un pi a cada xiquet i xiqueta les escoles de Pego. El concurs consistia a publicar en xarxes socials, cada mes, una foto del pi per tal de veure el seu seguiment. I, com podeu veure, el pinet de Nerea i la seua família ha estat el guanyador.

El nostre alcalde, Enrique Moll i la Regidora de Cultura, Laura Castellà li feien entrega d'una tauleta electrònica com a premi. Un premi que reconeix la constància, la creativitat i, a més, l'estima per la natura.

DONAR L'ENHORABONA A NEREA I ALS SEUS PARES PEL MAGNÍFIC TREBALL AL LLARG DE TOT UN ANY.
TAMBÉ FELICITAR AL NOSTRE AJUNTAMENT PER FER POSSIBLE AQUEST TIPUS D'ACTIVITATS DE CONSCIENCIACIÓ TAN NECESSÀRIES I QUE, A MÉS, FAN PARTÍCIPS ALS XIQUETS I LES SEUES FAMÍLIES.