dijous, 7 de juny del 2018

ELS ANIMALS DE L'OEST

ENS ENCANTEN ELS PROJECTES, JA QUE AMB ELLS ELS ALUMNES ARGUMENTEN, PRENEN DECISIONS, ADQUIREIXEN HABILITAT PER A LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES I ESTAN MOTIVATS I INTERESSATS PEL TEMA ELEGIT. TREBALLANT PER PROJECTES, AUGMENTEM LES GANES DELS XIQUETS I XIQUETES PER VINDRE AL COL·LEGI
.
Durant aquest mes, els xiquets i xiquetes de 4 anys, han rebut una altra sorpresa dins la caixa màgica.
Aquesta vegada el nostre amic, el xerif, ens ha enviat unes fotos dels animals que viuen a l'oest. Amb elles, hem aprés les característiques més destacades d'ells; on viuen, com s'alimenten, la seua mida, ... Hem fet un voltor gegant per a decorar el nostre pati, una màscara d'una serp de cascavell i un cavall molt original amb un pal de fusta, cartolines i un tros de llana!

clic per a veure totes les fotos
Amb aquests treballs manuals hem aprés i hem jugat per tal d'assimilar com són en realitat aquests animals. També en rebut a la classe un regal de 2 metres de llarg... Una serp gegant que ara comparteix experiències tots els matins amb nosaltres!

Ens queda poc per acabar el nostre projecte del 3º trimestre, en el que hem aprés vocabulari nou, manera de viure en el llunyà oest, indumentària típica dels vaquers i vaqueres, els animals de la zona, que cultivaven....i sobretot, i més important, és que hem jugat i hem gaudit amb l'oest.