dimecres, 13 de juny del 2018

JA APLEGA EL FESTIVAL DE FI DE CURS!

Ens complau anunciar-vos que, aquest dijous i divendres, al Teatre Municipal, tindrà lloc el ja tradicional FESTIVALS DE FI DE CURS. Com sabeu, els nostres festivals mai deixen indiferents a ningú i, a més, són sinònim de diversió i emoció a parts iguals.

AQUEST ANY LA TEMÀTICA PRINCIPAL ÉS FER UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA DE LA MÚSICA!



Dijous 14, a les 19:00 hores, serà el torn dels alumnes d'infantil i els xiquets i xiquetes de 1r, 2n i 3r de primària. Per a concloure l'acte, tindrà lloc el moment més emotiu amb LA GRADUACIÓ DE 5 ANYS.
La classe dels Tigres, després de 3 anys d'aventures, jocs, rialles i, per descomptat, aprendre moltíssimes coses en infantil ha de pujar dalt amb els fadrins de primària.
Com és habitual al nostre centre, rebran el seu diploma, l'orla i totes les fotos de la seua etapa en infantil en una memòria USB! A més, alguna sorpresa més que de ben segur els agradarà molt.

Divendres 15, a les 18:30 (un poc més prompte perquè els futbolers no perguen detall de cap de les dues coses) actuaran els xiquets i xiquetes de 4t, 5t i 6t de primària junt amb els companys i companyes de l'ESO. En finalitzar, realitzarem LA GRADUACIÓ DE 4t D'ESO.
Els nostres alumnes més majors, després de 13 anys amb nosaltres, de tota una vida, han de donar un nou pas i encetar una nova etapa de la seua vida sense nosaltres.
Saben que sempre estarem per a qualsevol cosa que necessiten i que, allà on els duga el futur estarem molt orgullosos d'ells perquè, el col·legi Sant Antoni, estem ben segur que totes i tots són uns éssers humans fantàstics!

US ESPEREM A TOTS I TOTES!