dimarts, 4 de desembre del 2018

TINC UNA CARTA PER A TU!

Què és una carta?

Segons el Diccionari Normatiu Valencià, en la seua primera accepció diu: "Comunicació escrita adreçada a una persona o a una entitat, generalment per via postal i dins d'un sobre."
Però, per a què volem escriure una carta si ja tenim el correu electrònic i el whatsapp? La solució és fàcil d'entendre. Cada vegada escrivim menys i per tant, escrivim més malament. La carta ens ajudarà a escriure més i millor. La persona que escriu una carta mostra major interés i la que la rep, mostra més expectatives quan rep una carta, és més creatiu i perdurarà en el temps.

Doncs això és el que hem fet la classe de 5t. Aprofitant que hem estudiat la carta com a expressió escrita de comunicació, ens hem posat en marxa i ens hem escrit cartes. Això sí, hem posat molta cura en escriure-les, ja que si no posem bé l'adreça del destinatari i la del remitent, la carta no arriba.
Hem comprat segells i hem anat a Correus i hem enviat una carta a Salvador i ell també ens ha contestat. Li hem contat el que més ens ha agradat i el que menys ens ha agradat del que portem de curs.

Ha sigut una experiència molt bona, ja que molts de nosaltres no n'havíem escrit mai cap!