dijous, 13 de desembre del 2018

ÈXIT TOTAL DELS ALUMNES DE 4T AL MERCAT

Els alumnes de 4t d'ESO un any més han mostrat la seua capacitat d'adaptació, i els seus dots de venedors que disposen per tal de poder finançar-se part del viatge de fi de curs a Itàlia que farem a març. Hui al mercat hem passat una xicoteta odissea que vos contem a continuació però els propis alumnes han posat tot el que estava a les seues mans i hem eixit triomfadors.

El dia no ha havia començat massa bé, només arribar al mercat ens ha començat a ploure, i ja podeu imaginar l'esglai que ens ha entrat a tots al veure que tot el menjar que teníem preparat estava a punt de mullar-se. Gràcies a que hem estat previsors teníem una xicoteta carpa a punt i la hem pogut muntar a la carrera abans que fos massa tard. Ens hem refugiat com conillets 'apretadets' baix de la carpa, però això no ha llevat que alguns ens banyarem un molt :)

Com sempre, després del temporal ve la calma, i després de veure com altres paradetes desmuntaven, nosaltres ens hem aguantat baix l'aigua fins que se'ns ha ocorregut que podíem canviar de lloc. Pensat i fet, hem agafat i hem traslladat tot el xiringuito al passeig de ràdio Pego, i allí hem muntat la paradeta per tal de vendre tot el que pares, mares i alumnes havien preparat en tota la seua il·lusió.

Al principi ens hem vist molt de menjar i poca gent passant pel nostre costat, però poc a poc a mesura que l'oratge ha amainat, la gent a eixit al carrer i ens ha llevat de les mans tot allò que teníem a les taules. Enguany teníem fins i tot unes 'crostes' que tombaven d'esquena.

Al mateix temps que uns servien menjar a la paradeta, uns altres han recorregut el mercat oferint mostres de menjar i animant a la gent a passar pel nostre lloc. I els més atrevits s'han posat a repartir paperetes de loteria pel mercat i les rodalies, i han acabat venent absolutament totes les paperetes que disposàvem. Un èxit rotund després de veure com havia començat el matí. Tot plegat, els alumnes han sigut capaços de recaptar una quantitat de més de 500€ que els serviran d'ajuda per tal de reduir el cost del viatge.


No podem dir res més que... Enhorabona a tots i totes per la vostra col·laboració!!

https://photos.app.goo.gl/d7DmwgFRM2WstR287