dilluns, 14 de maig del 2018

VISITA GUIADA A FAEMPAL

La fusta és el contingut que estem investigant, coneixent i estudiant en 1r d'ESO: les seues propietats, els processos d'obtenció, els tipus i els seus derivats, entre altres.

clic per a veure totes les fotos
En aquest cas hem visitat l'empresa FAEMPAL. Nando Sendra, responsable de qualitat, ens ha explicat amb detall tots els elements que intervenen en la creació dels palets. Des del procés de gestió de qualitat de la matèria que els arriba, passant pels robots fins a arribar al producte final. Gràcies a aquesta visita hem pogut veure, de primera mà, com es treballa en aquest tipus de fàbriques. Els alumnes, que ja han estudiat tot el referent al món de la fusta, han entés a la perfecció el procés.

En FAEMPAL han sigut molt amables, generosos i instructius amb nosaltres. Volem donar les gràcies a Tino Sendra, l'encarregat, i a totes les persones que han fet possible aquesta visita tan enriquidora.

Ara encetem un nou projecte: el disseny i construcció d'una cuina de fusta per al pati d'infantil. De moment, estem prenent les primeres decisions referents al disseny. De seguida la planificació, el llistat i compra de materials i la construcció. Us mantindrem informats de la nostra evolució com a fusters!