dimarts, 29 de maig del 2018

ÚLTIM DIA DE CONSELL

clic per a veure totes les fotos
Els alumnes de 5t i 6t de la nostra escola van anar ahir, dilluns, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Pego.

Celebraren l'última sessió del Consell Escolar Jove on, els representants de 5è i 6è de totes les escoles,​ es reuneixen trimestralment i tracten temes d'actualitat.

Ha començat la sessió amb la participació del cap de la policia local Juan Perelló, que ens ha introduït el tema que tractàvem; la prevenció en seguretat ciutadana, i, també, ens ha comentat les funcions de la Guàrdia Civil, de la policia local i del que es considera delit.

Els nostres representants, Àngela Feliu Seresola, Carlos Pascual Ferrandis de 5t i Mar Beneyto Siscar i David Sala Martínez (en substitució de Marc Garcia Oliver) de 6t, han exposat les idees de les seues respectives classes.

Aquest tema havia sigut debatut prèviament a l'aula.

L'Alcalde, ens ha explicat el que són els plans de prevenció que es preparen per a diversos esdeveniments i el paper de l'Ajuntament en eixe sentit.

Per finalitzar, l'Alcalde ha donat un detallet als dos representants de 6è que han acabat la seua participació en aquest Consell Escolar Jove.

En acabar, s'han fet la foto de família amb l'Alcalde i el Regidor d'Educació.

Agraïm molt la possibilitat de realitzar aquestes activitats tan importants, hem de conscienciar des de menuts... EN LES SEUES MANS ESTÀ EL FUTUR DEL NOSTRE POBLE!