dilluns, 14 de maig del 2018

EXPRESSART

PERQUÈ SER MESTRE MÉS QUE UNA PROFESSIÓ, ÉS UNA VOCACIÓ. PERQUÈ US MEREIXEU EL MILLOR. AL COL·LEGI SANT ANTONI TREBALLEM I ENS FORMEM PER A VOSALTRES.

El nostre equip d'infantil, que mai està quiet, no para de formar-se per tal de poder introduir en les nostres aules les ferramentes més innovadores i les metodologies més motivadores per als nostres xiquets i xiquetes!

Llevar per complet els llibres que ens obliguen a dur un ritme per al qual molts xiquets i xiquetes en infantil encara no estan preparats i poder fer-los gaudir i aprendre mitjançant treballs per projectes, tallers de famílies, treball de les emocions, psicomotricitat d'inici del dia, portfoli europeu de les llengües, aprenentatge utilitzant les PDI, hortet escolar, gamificació... Tot això és possible gràcies a un magnífic treball del nostre equip d'infantil.

Amparo, M.Carmen, Raquel i M. Àngels, divendres i dissabte, es desplaçaren fins a València per a assistir a EXPRESSART. Una formació molt interessant per a poder treballar els llenguatges artístics a l'aula d'infantil. Van ser unes jornades on, a banda de divertir-se, pogueren aprendre moltes coses. 

Treballem amb l'únic propòsit de seguir millorant... de seguir jugant a l'aula... de seguir educant als vostres fills!