dimarts, 13 de març del 2018

VISITEM L'ESCOLETA MUNICIPAL "LA TRILLADORA"

Els alumnes de 5 anys continuen aprenent i enriquint-se amb els Tallers d'oficis de les famílies, al mateix temps que van coneixent el nostre poble.

Aquesta setmana hem visitat l'Escoleta Municipal "La Trilladora" on treballa Diana, la mamà
d'Aimar. A la porta ens esperava Dolo, la directora, que ens ha mostrat les diferents dependències que hi ha (la cuina, el menjador, la sala de descans, els patis i les classes).
Després del recorregut, hem entrat a la classe de Diana, on ens esperaven xiquets i xiquetes molt alegres i emocionats de veure'ns allí. Ens hem assegut amb ells i ens han mostrat com fan les rutines amb la seua mascota.
clic per a veure totes les fotos
A més, hem fet un treball manual fallera: un coet!! I també ens hem divertit al photocall faller que tenien en la classe. Per finalitzar la visita, hem esmorzat i hem eixit a jugar al pati.
Agrair a tot l'equip de L'escoleta Municipal el bon acolliment i, en especial, a la seua directora Dolo per la seua amabilitat.

Per descomptat, també a Diana que ho ha fet possible, ho hem passat genial. Una experiència, amb la col·laboració de les nostres famílies, que motiva, enriqueix i fa gaudir als nostres xiquets i xiquetes.