divendres, 16 de març del 2018

FALLA 2017-2018

Una vegada més la Falla del Col·legi Sant Antoni ha estat tot un èxit. Com tots els anys, els alumnes de 4t d'ESO dirigits per la Professora Vicenta Pérez, s'han esforçat al màxim i durant moltes hores per tal de crear uns ninots espectaculars i tindre tota la falla d'enguany llesta i a punt per ser visitada.

La cremà de la falla ha estat precedida per una bona xocolatada per esmorzar i un nombrós 'passacarrer' visitant les falles de Pego amb l'acompanyament musical de la nostra famosa batucada, així com diversos actes al col·legi com una 'Globotà' i una 'botellà'.

Ens ho hem passat tots tan bé, que segur que l'any que ve repetim!!

Volem agrair, no sols als alumnes de 4't d'ESO, si no també a tots aquells que han participat activament en la preparació d'aquesta festa, tant als alumnes, mestres, pares i mares com a l'AMPA, així com a l'associació Obrint Camí, l'Ajuntament de Pego, a les falles del nostre poble, i com no, a totes les persones que han vingut a visitar-nos un dia com hui.

Ací us deixem alguns vídeos com el de la Globotà que han fet els alumnes d'Infantil, el vídeo de la Botellà dels alumnes de Primària i ESO, i el de la cremà de la Falla. També algunes fotos de la Falla i del procés de com s'ha elaborat.

Us desitgem que passeu unes bones festes falleres a tots!!








Feu clic a la Foto per veure l'album complet