dijous, 29 de març del 2018

ACÍ EM PICA, ACÍ EM COU...


Ahir, fent honors a la tradició, els xiquets i xiquetes d'infantil i primària del col·legi Sant Antoni, anaren a realitzar una caminada i menjar-se la mona amb els companys.

Infantil va anar al Parc de la Quintana, van menjar la seua "moneta" i el seu ouet de xocolate i, després, jugaren al parc infantil.

Els xiquets i xiquetes de 1r i 2n van anar a la coneguda "Penya del Gat" allí gaudiren de la natura i menjaren les seues mones.

3r i 4t van anar fins a un altre lloc emblemàtic de la nostra localitat: l'ermita de Sant Antoni. Pegarem les 3 voltes, tal com marca la tradició, esmorzàrem la mona i, després de jugar, cal al col·legi de nou.

clic per a veure totes les fotos
Per últim, 5t i 6t, no van ser menys i anaren a un altre lloc molt estimat pels pegolins; el Castell d'Ambra. Gaudiren de la natura i es menjaren les seues mones.

Aquest any, el col·legi Sant Antoni, gràcies a la nostra AMPA i al catering, va convidar a la típica mona i xocolatina a tots els nostres alumnes. ESPEREM QUE AQUESTES TRADICIONS DEL NOSTRE POBLE CONTINUEN VIVES PER MOLTS ANYS!