dijous, 23 de novembre del 2017

ENHORABONA!

Hui, dijous 23 de novembre, la Conselleria d'Educació, ha publicat els PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC en l'etapa de primària.

Ens ompli d'orgull comunicar-vos que, un any més, a 3 alumnes del nostre col·legi els han atorgat aquest premi que reconeix el treball, l'esforç i la dedicació d'aquests alumnes i, en conseqüència, de les seues famílies, al llarg dels sis cursos de primària.

Alba Bernabeu Sendra, Ainhoa Llambíes Roig i Vera Vicens Siscar han sigut les guardonades.

Des del col·legi volem donar-los una molt afectuosa enhorabona. Sabem que és un premi més que merescut per tots ells, tant pels seus excel·lents historials acadèmics com alumnes, com també, per la seua integritat com a persones.

Per descomptat, felicitar també a les seues famílies pel premi i agrair-los
la confiança que dipositaren en nosaltres per a la formació dels seus fills per a l'etapa d'infantil i primària i, per descomptat, per seguir fent-ho ara en l'ESO.

Aprofitem, també, per a donar l'enhorabona a la resta d'alumnes de la localitat que també els han atorgat aquest premi, als centres educatius CEIP AMBRA, CEIP CAROLINA SALA I CEIP ROSALIA BONDIA per la tasca diària que fan formant persones i, naturalment, a les famílies d'aquests magnífics estudiants.

L'EDUCACIÓ DE PEGO ÉS DE QUALITAT!