dijous, 30 de novembre del 2017

ENHORABONA ANA!

L'orgull del nostre centre pels èxits que estan obtenint els nostres exalumnes no acaba mai, i això és una molt bona notícia!

Hui volem donar l'enhorabona públicament a Ana Ortí (amb un poc de retard per motius de permisos per a publicar-ho en la nostra pàgina).

Ana actualment està estudiant quart curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments en la Universitat Politècnica de València. Ella, conjuntament amb altres companys, ha sigut guardonada amb el Premi ACTA/CL al Desenvolupament de nous productes alimentaris 2017.
Ana i el seu grup de treball han desenvolupat Caloe: una postre basada amb violetes, roses, flor de taronger i ylang ylang.

Ana Ortí sempre s'ha caracteritzat pel seu esperit de superació, la seua constància en el treball i, per descomptat, per ser una persona amb uns valors increïbles: bona companya, responsable i empàtica.
A nosaltres no ens sorprén que estiga obtenint ara aquests merescuts fruits pel seu treball i volem felicitar-la i animar-la a seguir treballant així.

Aprofitem per a donar, com és natural, l'enhorabona a la seua família per la gran tasca realitzada en l'educació dels seus 3 fills. Agrair-los també que confiaren en el nostre col·legi durant tants anys.

Ana, enhorabona. Esperem poder veure, molt prompte, Caloe en els supermercats!

ELS NOSTRES ALUMNES SEMPRE SÓN UN ORGULL PER A NOSALTRES!