dimarts, 28 de novembre del 2017

ENHORABONA JAVI!

El col·legi Sant Antoni vol donar, públicament, l'enhorabona al nostre exalumne Javi Bernabeu pel premi Llegir 2017 (Fundació Bromera).

Javi, que actualment estudia Medicina, ha sigut el guanyador del VI Premi Llegir. Ho ha fet amb l'article "Pròxima parada" que tracta d'un viatge en tramvia d'un xiquet en el qual es defén la importància de la lectura en valencià.
Javi sempre s'ha caracteritzat per ser un estudiant intel·ligent, responsable i molt treballador, però, per damunt de tot, un gran amant de la lectura i amb un excel·lent domini de l'expressió escrita.
Volem felicitar-lo per aquest premi i desitjar-li el millor durant la seua estada d'Erasmus a Bulgària.

Donar l'enhorabona també, i una vegada més, a la seua família. Fa uns dies la seua germana Alba era guardonada amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic (altres germans també el van obtenir en el seu moment) i, poc després, ens anunciaren la notícia del premi de Javi.
També agrair i donar les gràcies a la família Bernabeu Sendra per dipositar en nosaltres tota la seua confiança per a l'educació dels seus fills i filles.
La tasca de les famílies en l'educació dels seus fills és importantíssima i, clar està, tots els resultats que ara estan obtenint no són fruit de la casualitat. Moltes felicitats pel gran treball que heu fet.

Us deixem, també, una imatge de la recollida del premi per part de la seua família, ja que Javi es troba d'Erasmus.