dijous, 12 de març del 2020

VISITEM LA MARJAL

El passat dijous 20 de febrer, els alumnes de quint i sext rebérem la visita del director del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, Joseba Andoni Rodríguez i, junt amb Antonio Ferrando, ens van explicar totes les característiques de la marjal.

Ens comentaren el projecte del retorn de l’àguila pescadora amb la reintroducció de quatre exemplars, els problemes per dur-los endavant i el resultat final.
El dijous 27 de febrer, anàrem a la marjal en bicicleta els alumnes de quint i sext de primària, on ens esperaven els guies.

clic per a veure totes les fotos
Hem realitzat uns tallers sobre deixalles i manteniment de la natura, a més d’estudiar les petjades dels animals que van per la marjal, descobrirem petjades de gossos i de porcs senglars.
Passarem un dia genial en mig d’aquest magnífic paratge i amb un mitjà de transport tan bonic con és la bicicleta, donant també per conclosa la unitat de bicicleta d'Educació Física.

Agraïm al director del Parc, Joseba, i a Antonio el que ens dedicaren una xarrada i contestaren les preguntes curioses dels alumnes. Als guies i a la Policia Local que ens acompanyà en els trajectes complicats de l’excursió.