dilluns, 30 de març del 2020

EL DIA DE L'ESPORT

El nostre centre, junt amb la Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, teníem previst celebrar el Dia de l’esport el proper 6 d’abril amb la temàtica dels Jocs Olímpics.

Al fil de les circumstàncies, ens han proposat celebrar-lo des de casa amb algunes modificacions i des del centre, us animem a participar de les següents maneres:
(Pots elegir la que més t’agrade, o fer-les totes).

1.- Envia un vídeo de pocs segons al vostre tutor o tutora mostrant els vostres hàbits saludables en aquests temps a casa, com per exemple:

•    Menjar saludable.
•    Activitat física.
•    Exercicis de relaxació.
•    Llocs improvisats per a fer esport.
•    Descans.

Aquests vídeos podran ser seguits tant pels comptes d’Instagram i Facebook del Col·legi Sant Antoni, així com pels comptes de Twitter i Instagram de de la Fundació Trinidad Alfonso ( @comunitatesport). 

2.- Descarrega i completa aquesta plantilla d’un joc que t’inventes, i envia-la al correu: eric@santantonipego.com.


En el següent enllaç podeu descarregar una sèrie d'activitats que altres han pensat i que podeu utilitzar com a idea per fer les vostres pròpies.


3.- Fes un vídeo explicant el material que necessites i com es juga al joc que t’has inventat, i envia’l al teu tutor o tutora.

Ací teniu un altre exemple de joc explicat per Joan Devesa i un vídeo del propi joc per si us pot servir d'inspiració. Sigau originals!!!!




Per la seua participació, el centre rebrà un pack de material d’Educació Física, a banda de participar en un concurs per obtenir un premi superior.

La fundació premiarà els centres i alumnes més originals i que major implicació demostren en les xarxes socials. I, com en anteriors edicions, els donaran visibilitat a través dels seus canals de comunicació (premsa, xarxes socials, televisions...).