dijous, 23 de maig del 2019

PING-PONG RECICLAT



El tennis de taula o Ping-Pong és un esport molt divertit que es pot practicar des de ben menuts. És un esport que permet jugar tant individualment com per parelles, i la seua pràctica ajuda a millorar la coordinació oculomanual, la presa de decisions en un temps mínim, o la velocitat de reacció entre altres aspectes.

Com que al nostre col·legi no ens agrada tirar res, hem aprofitat unes antigues pissarres (d'eixes de guix que ja ens semblen cosa del passat) i les hem convertit en els taulers necessaris per tal de practicar este fantàstic esport.

L'esport en general no sols és una bona forma d'aprendre i millorar les habilitats o la forma física i el nostre benestar sinó també de poder millorar les relacions entre les persones que el practiquen, per això, i aprofitant ara que el temps ja és de màniga curta, a l'assignatura d'Educació Física donem aquestes activitats de menor intensitat física però de gran intensitat social.

Com podem veure a les fotos els alumnes de segon d'ESO a la classe d'Educació Física es coordinen per fer el muntatge de taules i poder gaudir durant un ratet d'aquesta activitat tan lúdica.