dimarts, 7 de maig del 2019

ANEM AL PLENARI!

Un any més,  repetim l’experiència d’apropar els nostres alumnes a les institucions polítiques.

El passat dijous dia 2, els alumnes de 3r d’ESO, assistiren com a públic a l’última sessió ordinària del ple  de l’Ajuntament. En acabar, feren  algunes de les preguntes que portaven preparades des de classe a tots els representants polítics; qüestions que anaven relacionades amb la situació política nacional, amb la corrupció, el Brexit, les disputes entre els partits,  el sistema D’Hont i també amb la influència de la política en la vida familiar.
Ha sigut una visita profitosa perquè, aprofitant que estem en moment electoral, han rebut també una xerrada de part de la Secretària de l’Ajuntament, Mª Rosario Mas,  com a Delegada de la Junta Electoral de Zona. De la seua mà han conegut quin és el procés per a elegir els presidents i els vocals de les meses electorals, quines són les seues funcions el dia de les eleccions, així com algunes curiositats relacionades amb les paperetes de les votacions i el lloc que ocupen els representants polítics en el plenari.

Agrair a totes i tots els representants polítics, així com de la Secretària, l’atenció i la informació que han donat als alumnes. De segur que l'any que ve tornem!

Més informació: http://www.radiopego.com/estudiants-del-sant-antoni-han-assistit-al-ple-i-plantejat-preguntes-a-la-corporacio/