dijous, 24 de novembre del 2016

LA CASTANYERA!

Hui, grans i menuts, hem estat de festa en el Col·legi Sant Antoni, hem celebrat la festa de la tardor: LA CASTANYERA!

clic per a veure totes les fotos
Els xiquets d’infantils s’han disfressat de castanyers i castanyeres, han realitzat uns tallers relacionats amb aquesta temàtica i després s’han menjat un bon esmorzar elaborat pels pares i les mares. Estaven guapíssims i ho han passat genial jugant mentre veien amb ells els seus papis!

Els més majors, els alumnes de primària, també han gaudit d’un meravellós esmorzar gràcies a tot el que ens han portat les seues famílies des de casa. Després, han realitzat la GIMCANA DE LA TARDOR on, mitjançant diferents proves centrades en aquesta festa, han pogut aconseguir un premi final. Destacar que en la gimcana els equips eren totalment heterogenis, fomentant la interacció dels majors amb els menuts i, així, afavorint aspectes com el respecte, la companyonia i la responsabilitat, molt importants en el nostre centre.

Hem passat un matí genial aprenent i jugant tots junts en la nostra festa. Ara, gràcies a la tasca realitzada en els tallers de la gimcana ja podem decorar el cole per a deixar-lo ben bonic… i encara ens queden dies per a poder fer-nos fotos en el magnífic photocall que hem fet en l’entrada. 

CONVIDEM A TOTS ELS PARES A UTILITZAR-LO I FER-SE FOTOS AMB ELS SEUS FILLS. VEUREU QUE DIVERTIT!!!
MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR. TOTS JUNTS FORMEM EL COL·LEGI SANT ANTONI!