dimarts, 15 de novembre del 2016

ENS ENCANTA EL TEATRE!

La setmana passada, les tortuguetes de 3 anys, van rebre la visita d'uns alumnes del cole: els seus companys de 6t de primària. Quina il·lusió els va fer veure que els majors entraven en la seua classe!

Donyets, una bruixa malèfica, un príncep... i un munt de personatges més van aparèixer gràcies a la caracterització dels alumnes e 6é. Com ja sabreu, ens van representar Blancaneu!

clic per a veure totes les fotos
Les tortuguetes estaven encantades de veure l'obra i els més majors emocionats quan veien a tots els xiquets riure i aplaudir cada escena.

Per finalitzar el conte els van regalar llepolies i ens van deixar a la seua mascota de la classe... una tortuga molt fadrina anomenada Xispa!

Moltes gràcies a tots els xiquets de 6t de primària per aquest magnífic treball, esperem que torneu al més aviat possible!

ES PER A NOSALTRES IMPORTANTÍSSIM FOMENTAR LA COMPANYONIA, EL RESPECTE I LA COOPERACIÓ ENTRE TOTS ELS XIQUETS INDEPENDENTMENT DE LA SEUA EDAT O CURS.. TOTS SOM COMPANYS, TOTS SOM AMICS... TOTS SOM EL COL·LEGI SANT ANTONI!