dilluns, 24 d’octubre del 2016

NIHAO!!

Quina il·lusió! La classe dels lleons estan treballant el projecte sobre Xina. Una visita inesperada ens va donar una sorpresa i també, la benvinguda al tema del nou projecte. Anem a encetar el nostre viatge per a conéixer aquesta cultura tan diferent de la nostra, però tan present i que ens envolta per tot el món.

clic per a veure totes les fotos
El primer que hem fet ha sigut pensar i fer una llista de les coses que sabem i que volem aprendre sobre Xina. Després, hem buscat i localitzat en el globus terraqüi on està.I també, hem pintat la seua bandera.

Amb l’ajuda de les famílies estem buscant, investigant… per a saber un poc més sobre Xina. Els xiquets/es han portat moltes coses de casa, i ells mateixos ho han explicat a la resta dels companys.
Volem endinsar-nos en la Cultura Xinesa per poder sentir-nos com autèntics xinesos i xineses. Aprendre’m moltes coses: què mengen, com vesteixen, la seua escriptura, on viuen, que fan per a divertir-se… Tota una cultura per descobrir, que, de ben segur ens farà gaudir i compartir molts moments de diversió i també d’aprenentatge en aquest trimestre.
Ja us anirem contant el nostre viatge…

Zàijiàn!!