dimecres, 26 d’octubre del 2016

IV FESTA ESTELLÉS

clic per a veure totes les fotos
El diumenge 30 es celebra a Pego la IV festa Vicent Andrés Estellés. L'acte és a les 10'30 a la Casa de Cultura i participen tots els col·legis de Pego i també l'institut.
Alguns alumnes nostres d'ESO recitaran poemes ben coneguts del gran poeta valencià. Altres han col·laborat fent uns cartells amb estrofes d'Estellés i dibuixos relacionats amb eixos versos. Ja us ho mostrarem quan ho tinguen acabat.

Però hui els alumnes han tingut l'oportunitat d'escoltar els consells del gran mestre, escriptor i recitador Tomàs Llopis. L'encontre ha sigut al Col·legi Ambra i allí hem acudit nosaltres i alumnes i mestres d'altres escoles.
Ha estat tota una classe magistral sobre l'art de recitar poesia. Ens ha explicat la importància de la relaxació i de la respiració i hem fet exercicis per tal d'assimilar-ho. Després, hem treballat sobre un poema concret, les pauses, les pujades i baixades d'intensitat que s'han de fer necessàriament a l'hora de recitar, els accents, els ritmes, el to... Tota una demostració digna del millor rapsode!
clic per a veure totes les fotos

Gràcies Tomàs per dedicar-nos el teu temps!
I tots vosaltres si us animeu a assistir, ens veiem diumenge!