dimecres, 7 d’abril del 2021

APROP 2021

Fa unes setmanes, per tal de concloure el portfoli de primària sobre els éssers vius, "Naturalment", vam rebre una visita molt "peluda".

Des de la protectora d’animals APROP que tenim a Pego, van vindre al nostre col·legi per explicar-nos la funció que fan. Ens van ensenyar a diferenciar quan estan contents i quan tristos els gossos i quines necessitats tenen i vam poder comprovar que els animals, igual que nosaltres, tenen sentiments i necessiten estima per poder ser feliços. També vam poder veure que són molt intel·ligents amb unes exhibicions que ens van fer en directe!

Les mascotes són éssers vius que ens donen molta estima, ens fan companyia i fins i tot, ens donen protecció. No obstant, hem de saber que no són un joguet o un desig temporal. És important que els nostres xiquets i xiquetes tinguen clar que tenen unes necessitats i hem de tindre cura d'ells alimentant-los, practicant esport i donant-los molta estima.

Sols hi ha un camí per conscienciar als joves de la importància de cuidar com cal les mascotes: facilitant-los informació i fent-los protagonistes en el procés d'aprenentatge gràcies al treball per projectes.

Volem donar les gràcies a APROP per la gran tasca que fa a la nostra localitat. Sabem que estan molt necessitats de recursos perquè, per desgràcia, cada vegada tenen més animalets que s'han quedat sense la seua família. Per això, vos animem a visitar-los i adoptar una mascota que, de ben segur, omplirà la vostra casa de felicitat!

En tornar de vacances, tot el centre, farem una recollida d'allò que necessiteu per poder ajudar a tots els animalets i per agrair el magnífic treball que feu!

clic per a veure totes les fotos