dijous, 21 de gener del 2021

MONÒLEGS EN ALEMANY


Durant aquest curs, els alumnes de quart d'alemany, tindran la prova de l’A2, i per tant, hem començat ja a preparar els discursos orals en forma de monòlegs que hi hauran de realitzar a l’examen.

En aquest tipus de prova, s'avaluen les competències bàsiques comunicatives, és a dir, han de demostrar que són capaços d'entendre textos escrits i orals, així com de parlar i escriure al voltant de temes del seu entorn més immediat, com la família, l’escola, la rutina diària, menjar, descriure una casa, una persona, un viatge que han fet, etc.

Per a l’expressió oral, a partir d’ara i fins a la data de l’examen, els alumnes han d’explicar al grup classe i també al professor temes que es treballen setmanalment.

Ací us deixem imatges del primer dia de monòleg, i per garantir unes mesures més segures, hem eixit al pati per poder estar a l’aire lliure, on ells també han estat més relaxats per fer aquesta activitat.

Els ha eixit molt bé, tenint en compte que estaven molt nerviosos per fer aquesta activitat per primera vegada individualment amb la professora.

clic per a veure totes les fotos