dimarts, 3 de desembre del 2019

CYBERCAMP VALÈNCIA

Els alumnes de 5è i 6è de la nostra escola estigueren el passat divendres al Palau de Congressos a València, on assistiren al CYBER CAMP.

clic per a veure totes les fotos
Han realitzat unes activitats on els han ensenyat els perills de les xarxes socials si no s'utilitzen com cal. Primer que res els han presentat una obra de teatre: Ciberseguretat (El caçador caçat). Després els hem separat en dos grups:


Uns han anat a fer uns tallers: "Assignatura Empatia", vídeo de realitat virtual on s'integra el món real i digital; i "Pensar abans de publicar", taller en el que han treballat en grup i han reflexionat sobre la importància que té per a la privacitat la informació que es publica i comparteix a través del telèfon i les xarxes socials.
Els altres han estat en els tallers "Cortocircuita haters amb Little Bits" on explicaven com devem comportar-nos en Internet i com construir un detector de haters amb electrònica intel·ligent; i una "Gimcana juvenil", on han après sobre ciberseguretat i a treballar en equip, a més de fer exercici recorrent tot l'espai!


Per a finalitzar la jornada han dinat al llit del Vell Túria i han acabat al Parc Gulliver!
Ací teniu unes imatges que ho certifiquen...
S'ho han passat d'allò més bé!!!!!!!!