dilluns, 7 d’octubre del 2019

CUIDEM EL NOSTRE ENTORN

https://photos.app.goo.gl/FJLDvvpbMAm3Q7cN8
Clic en la foto per veure més fotos
La contaminació és un fet cada vegada més preocupant, i per això des dels col·legis hem de col·laborar en la tasca de millorar el nostre lloc de vida i el nostre futur.

El passat divendres els alumnes de 3r d'ESO van fer una tutoria relacionada amb el dia sense cotxes. Una campanya "Mou-te i canvia" promoguda per la Generalitat.

Eixe mateix dia va haver una manifestació multitudinària a València per protestar davant la creixent contaminació que entre tots estem provocant.

Encara que no tots vam poder assistir a eixa manifestació, a classe d'Educació Física vam fer un acte simbòlic de protesta i de solidaritat que va consistir en fer una batuda de recollida de deixalles al voltant del nostre centre per tal de tindre un entorn més net i bonic. Després totes les deixalles recollides les vam dipositar als respectius contenidors de reciclatge.

Este acte ens va ajudar per tal de conscienciar-nos nosaltres mateixos i també a la resta que cuidar el nostre planeta és una cosa vital en la que tots hem d'actuar abans que siga massa tard.