dimarts, 2 d’abril del 2019

ENS VISITA LA FALLERA MAJOR!

Què pensàveu, que els alumnes d'infantil no sabien res d'Al-az-raq?

clic per a veure totes les fotos
Hem rebut una caixa sorpresa amb un missatge d'Al-az-raq i unes banderes amb dibuixos per pintar de les festes típiques del nostre poble. Ja ens hem posat en marxa amb el projecte!

Als unicorns, els ha tocat treballar les Falles i la Setmana Santa. Hem començat amb les falles, i que millor manera d'aprendre que amb la visita d'Àfrica, la fallera major infantil de la Falla La Font i alumna de 6t de primària del nostre col·legi.
Ella els ha explicat tots els actes més importants d'aquestes festes, des de com són els monyos de fallera, el seu vestit, la demanà, presentació fallera, Ofrena a l'Ecce Homo,....
Els ha encantat la visita, han après escoltant a Àfrica i ara tots volen participar de la festa. Per acabar la visita, hem pogut veure les cendres de la falla i un tros de ninot que no es va cremar. Les xiquetes s'han fet una foto amb Àfrica i la seua banda de fallera.
Per finalitzar la sessió, els ha portat un regalet, un full amb un faller i fallera per decorar la classe. Moltes gràcies a la fallera per la seua visita, hem après moltes coses i hem gaudit amb la seua visita.