dilluns, 4 de febrer del 2019

A QUE SAP LA LLUNA?

Continuem amb el projecte de l'espai i, ara, li toca al nostre satèl·lit, la lluna.

Per introduir el tema als nostres alumnes, hem contat el conte "De què fa gust la lluna?". Tots junts han gaudit de la narració, han conegut als animals que volien tastar la lluna, han pensat amb els seus sabors preferits i, per finalitzar el conte, una neula en forma de lluna han provat.
A què fa gust la lluna? Pensem, imaginen i creem un món ple d'experiències motivadores i creatives. Fresa, formatge, xocolata, llepolies, ...han eixit un munt de sabors diferents.

Per tal d'acabar la sessió, els menudets de l'escola, han pintat un dibuix i, els més majors, han fet un dibuix relacionat amb el conte.
clic per a veure totes les fotos

Hem fet altres activitats relacionades amb la lluna i el conte. Paula, la mestra d'anglés també l'ha contat i ha fet un treball manual. Hem decorat el corredor de les nostres aules amb els animalets gegants del conte i hem fet una lluna molt original, amb farina i aigua. Podeu provar, és molt divertit i diferent!

Xiquets i xiquetes estan gaudint del projecte, un món llunyà per a ells però fascinant. Podeu veure les cares de felicitat i motivació que fan.
Seguirem amb més notícies del que anem elaborant en el nostre projecte!