dimecres, 23 de gener del 2019

PROJECTE 3D - CAMP DE FUTBET

Alumnes de 3r i 4t d'ESO han estat treballant a l'assignatura de Projecte Interdisciplinari en un projecte de disseny en 3D, més conegut per tots com 'Tres Dimensions'. Han tingut que mesurar parts del col·legi com el camp de futbet i les seues línies, la caseta d'esports, i els murs i parets que l'envolten així com també han estat mesurant diversitat de material esportiu com són les porteries, bancs o inclús balons.

Totes les mesures han servit per a crear models 3D en un programa informàtic, de forma que cada peça del model es dissenya a mida real per tal que siga el més semblant possible a l'original.

Finalment han unit totes les seues creacions en un model a escala 1:1 que s'assembla moltíssim al que ells mateix poden veure tots els dies quan ixen al pati.

A continuació podem veure en un vídeo un passeig virtual per un d'aquests projectes 3D realitzat per una de les alumnes, i que reflecteix la gran quantitat d'hores de feina que han utilitzat per tal d'arribar a aquest resultat tan espectacular.