dimecres, 24 de maig del 2017

CARME MIQUEL ENS VISITA!

Carme Miquel va vindre, la setmana passada, a la nostra escola i vam poder gaudir dels seus coneixements i de la seua sàvia experiència.
Es tracta d'una dona que, a banda d'haver treballat en l'ensenyament com a docent, s'ha dedicat a l'escriptura conreant tot tipus d'escrits; des de contes infantils, novel·les juvenils, llibres per a adults, poemaris i fins i tot articles d'opinió i assajos en distintes publicacions.
A més, ha estat sempre molt compromesa pel valencià i ha sigut una gran defensora de la llengua i per això, segons ens contava, començà a escriure contes en valencià perquè en aquells temps, els seus alumnes no tenien l'oportunitat de llegir res en la seua pròpia llengua, ja que tot es publicava en castellà.

Per tota la seua trajectòria i tasca cultural ha rebut nombrosos premis i reconeixements com el Premi d'Honor de Jaume I i el Porrot d'Honor de les Lletres valencianes.
Autora de llibres com "Uns papers en una capsa" i "L'amenaça de les grues", llibres que han llegit els nostres alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO i que ahir pogueren establir amb ella un diàleg de preguntes i respostes ben interessant.

Un plaer la seua visita i la seua lliçó, moltes gràcies Carme!