dilluns, 13 de febrer del 2017

WALLY ENS ACOMPANYA A CONÈIXER MÓN

Els xiquets i xiquetes de 4 anys han iniciat el PEL (Portfoli Europeu de les llengües) on aprendran i registraran les seues experiències amb les llengües i cultures.

Ho faran amb l'ajuda del seu amic Wally, un personatge molt viatger i que li agrada conéixer llengües i cultures. Ens ha portat la seua maleta viatgera amb una carta de presentació i unes banderes de diferents països. Estan tots molt contents i motivats per aprendre altres llengües.

clic per a veure totes les fotos
Aquesta setmana, Wally ens ha portat una endevinalla escrita amb diferents llengües, i hem buscat l'ajuda de companys més majors del col·legi i d'alguns professors perquè ens pogueren llegir cadascuna d'elles. Ha estat molt divertit i esperem saber un poc més aquestes llengües i els costums de les seues cultures. També, Anne, mare de Paulina, ha vingut a la classe per a contar-nos un conte en alemany.

Aquest Portfoli ajudarà als alumnes(al mateix temps que gaudeixen) a ser conscients de l'existència de diferents formes de comunicar-se i de veure el món des d'una òptica positiva, creant curiositat i interés per aprendre de la realitat que els envolta. Sempre potenciant la comunicació entre l'aula i la família per a propiciar nous aprenentatges.
El PEL promou la tolerància lingüística i cultural, preserva la diversitat de llengües i fomenta el plurilingüisme.