dilluns, 16 de gener del 2017

UN NOU AMIC: "PLUMA ROJA"

Dimecres passat va aparéixer al pati d'infantil una fletxa i un missatge amb pictogrames penjats a un arbre. Les 3 classes d'infantil ens vam reunir en assemblea per a poder desxifrar el misteriós missatge. L'indi "Pluma Roja" ens ofereix la seua amistat, i junts apendrem moltes coses de la seua cultura índia.

clic per a veure totes les fotos
El dijous vam continuar investigant i vam imaginar com seria l'indi per a dibuixar-lo. A continuació, les 3 classes vam veure la pel·lícula "El pequeño Hawaiatta".
Per finalitzar la setmana i començar a treballar el nou projecte vertical, les tutores van fer una representació d'una dansa índia i entregàrem una ploma roja a cada alumne com a regal del nostre nou amic "Pluma Roja".

Esperem la seua visita i alguna sorpresa més. Ja us anirem contant...




ELS PROJECTES FOMENTEN EL DESIG D'APRENDRE I EL TREBALL COOPERATIU ENTRE TOTS ELS ALUMNES. DESENVOLUPEN ELS LLENGUATGES (ORAL, CORPORAL, ESCRIT, PLÀSTIC, MATEMÀTIC...) I MOLTES CAPACITATS (CONVERSAR, ARGUMENTAR, INVESTIGAR, ELEGIR, OPTAR, COMPRENDRE...). PERÒ EL MÉS VALUÓS ÉS LA FELICITAT I MOTIVACIÓ QUE REFLECTEIX L'ALUMNE EN L'AULA QUAN ES TREBALLA AMB PROJECTES.