dissabte, 6 de febrer del 2016

¿CÓMO ESTÁN USTEDES?

Aquesta setmana hem celebrat el carnestoltes al col·legi. Cada dia venia el bruixot i ens deia quina cosa volia que ens posàrem per a l'endemà entrar al cole. L'últim dia, el divendres, ens va visitar i ens va donar unes corbates per a decorar-les i utilitzar-les a la vesprada, i també, ens va regalar un nas de pallasso.

Divendres de vesprada i seguint la tradició, com fem tots els anys, realitzarem el passacarrer disfressats amb tot el que el bruixot de carnestoltes ens havia demanat cada dia. El resultat? Increïbles disfresses de pallasso que van omplir d'alegria i color tant el centre com també el nostre barri.

clic per a veure totes les fotos
Ho vam passar genial, i aprofitant el projecte vertical "EL CIRC" que estan treballant els nostres alumnes d'Infantil, van decidir celebrar el carnestoltes 2016 amb l'element indispensable d'un circ: els seus pallassos.

Agrair a tots els pares la col·laboració perquè tots tingueren cada dia la consigna que deia el bruixot i ajudar-nos a fer que aquesta setmana fos màgica per a tots i cadascun dels alumnes.



Ací teniu totes les fotos (més de 200), podeu buscar i descarregar-vos les que vulgueu com a record!