dimarts, 26 de gener del 2016

FELICITATS VEGA... I MOLTS TAPS DE REGAL!

Hui és un dia molt especial. És l'aniversari de Vega Giménez Salinas, una xiqueta de Guadassuar que celebra el seu tercer aniversari.


Vega va patir 2 infarts cerebrals al nàixer que li han ocasionat una lesió cerebral, per desgràcia, irreparable.
Des del col·legi Sant Antoni col·laborem amb la tasca de recollida de taps per aconseguir-li un somriure. Amb el que s'obté de la recollida de taps es destina als seus tractaments per tal de millorar la seua qualitat de vida el màxim possible: fisioteràpia activa, passiva i respiratòria, musicoteràpia, logopeda, fisioteràpia en piscina. Així com tot el que necessita per a fer vida normal: carro adaptat, cadira postural, cadira de bany...

Com sabeu, totes aquestes coses tenen costos molt elevats i, a més a més, cada vegada les ajudes són menys. Preguem que continueu ajudant-nos perquè Vega i la seua família ho mereixen.

Volem agrair la col·laboració de tots vosaltres portant i dipositant els taps a l'entrada del col·legi durant tot aquest temps. I, per descomptat, desitjar un feliç aniversari a aquest angelet. Molta força, molts ànims i FELIÇ ANIVERSARI VEGA!!