dimecres, 1 d’abril del 2015

SEGURETAT VIAL

clic per a veure totes les fotos
Els alumnes de 4t de primària han acabat hui el curs de seguretat vial d'aquest curs. Fa uns mesos, en el col·legi, Santi ens va explicar com ser bons vianants, i també, com ser bons conductors. Ens va explicar els drets i les obligacions que tenim, i vegerem vídeos per a conscienciar-nos.

Hui era l'hora de posar-ho en pràctica, que és el que més ens agrada. Hem agafat les bicis i amb moltes ganes hem anat cap a un circuit de seguretat vial que ens ha preparat la Policia Local de Pego. Hem vist, in situ, els senyals, hem aprés com entendre-les i, després, ho hem posat en pràctica.

Tot i que alguna multa ens ha caigut...Inclòs per excés de velocitat! Ho hem passat genial i hem aprés coses molt importants per al dia a dia.

Agrair en especial a l'agent Santi per  tota la seua paciència, il·lusió per fer que els xiquets ho passen bé, i per ensenyar-los aquestes coses tan importants per a ells. I com no, a tota la Policia Local de Pego per aquestes iniciatives tan satisfactòries per a tots els xiquets del poble.