diumenge, 25 de maig del 2014

Setmana a Broadstairs



Avui fa una setmana arribàvem a la fi de la nostra aventura ...
Fa just una setmana els nostres alumnes de 2n i 3r ESO tornàvem a Espanya després d'haver passat 7 dies a Broadstairs , UK .
Setmana intensa plena de diferents activitats . Tots recordem amb un pessiguet d'enyorança el ball tradicional " Barn dance " , les grans veus del karaoke , la bolera , els nous amics fets a la disco , les vesprades d'esports en platja o al parc ... i així podríem no parar d'esmentar . ( però per a això millor us deixem les fotos ) .
Tota una experiència viscuda en Host famílies on hem posat en pràctica els nostres Anglès i ens hem adonat que sabem més del que crèiem però que encara podem saber més . On hem trencat estereotips dels espanyols estant tots on time ( congratulations guys!) i hem viscut la cultura anglesa des de dins .
Set dies que van culminar amb una visita a Londres amb el seu Big Ben , London Eye , Parlament Houses , Trafalgar Square ... visita que a tots ens va deixar amb la mel als llavis , així que esperem en un futur torneu a visitar aquesta ciutat i recordeu que allí estiguéreu amb el Col · legi Sant Antoni , el vostre cole.
https://plus.google.com/u/0/photos/106684519873954813779/albums/6017258831337285985