dimecres, 19 de març del 2014

ELS ANIMALS-3r PRIMÀRIA

El passat trimestre els alumnes de 3r estudiàrem "els animals", completant així el que ja vam veure a l'eixida de novembre (Terra Natura). Vam aprendre molt i, a més, també ens divertírem.
feu clic per a veure totes les fotos

Realitzàrem un gran mural en classe dels animals segons la seua alimentació.
També vam rebre una visita molt interessant: Elena, (la mamà de la nostra companya Helena) la veterinària de la Clínica Atzeneta va vindre una vesprada i ens va explicar moltes curiositats. Vam veure en un microscopi una puça i un mosquit, ens va ensenyar una radiografia d'una gosseta embarassada i vam poder veure els seus 2 cadells dins la panxeta. També ens va mostrar com és un ou per dins quan encara estan les restes de la bossa on es forma el pollet. Vam poder realitzar amb ella un experiment obrint diferents ous de gallina que no havien acabat de formar-se veient així els pollets en diferents estats de gestació. I per últim, ens va dur una incubadora de la que hores després va nàixer un pollet. Moltes classes van pujar per tal de conèixer-lo, i vam decidir posar-li de nom Pau perquè va nàixer el dia 30 de gener (dia mundial de la Pau). Elena ens va dir que quan siga més fadrinet vindra a visitar-nos i així veurem com a crescut! Tenim moltes ganes!
Així mateix, vam rebre la visita de la tortugueta de la nostra companya Lucia, i vam poder comparar-la amb la nostra mascota Xispa...les 2 són tortugues i són molt diferents!

Per a finalitzar el tema vam eixir al pati i jugàrem al joc del rellotge per a repassar el tema de forma lúdica i cooperativa.

Aprenguèrem i gaudírem fent-ho. De ben segur que mai oblidarem aquest tema! Volem aprofitar per a donar-li les gràcies a Elena per la seua paciència i per ensenyar-nos tantes coses interessants que no estan en ningun llibre!