dijous, 21 de maig del 2020

admissió 2020-2021

El 8 de juny comença el període d'admissió d'Infantil i Primària. Nosaltres volem, com sempre, facilitar-vos totes les coses i ajudar-vos en aquesta decisió tan important.

Un col·legi no és sols un lloc on els xiquets i xiquetes van i aprenen. Un col·legi és la seua segona casa; el lloc on faran amics, on jugaran, on coneixeran mestres que els estimaran i cuidaran, on riuran i es sorprendran, on aprendran a solucionar problemes i a superar dificultats... el col·legi és un lloc on entraran amb la innocència de 3 anyets i el deixaran com a persones integrals amb 16.

Si vols formar part de la família del col·legi Sant Antoni, pots contactar amb nosaltres mitjançant un correu electrònic, una telefonada o, si et resulta més còmode, un Whatsapp. Pots preguntar qualsevol dubte i nosaltres t'explicarem tot. Si ho prefereixes, podem concertar una videotrucada i xarrem, et contem com treballem, et mostrem els nostres projectes i com aconseguim que una relació de família i escola acabe convertint-se en una mateixa cosa, acabe convertint-se en COL·LEGI SANT ANTONI!

Per a prendre decisions importants és fonamental informar-se, i nosaltres estarem encantats de poder facilitar-te tot i quant necessites.

T'esperem!