Estem molt contents perquè hem vist a la nostra alumna de 3r de primària ALTEA MIRALLES a la premsa!
Altea, junt amb el seu pare, el reconegut cuiner Evarist Miralles, expliquen com viu el món dels restauradors aquesta difícil situació que ens afecta a tots. Evarist, propietari del restaurant "El nou Cavall verd" (La Vall de Laguar) ens demostra que sempre s'ha de trobar la part positiva de les coses i que ara, que estem en família, una bona manera de gaudir i aprofitar el temps és cuinant junts. Aprendre receptes caseres, amb producte local i molt saboroses!
Altea, ens ha encanat veure com de bona cuinera eres! Moltes gràcies per la recepta de magdalenes de carabassa! Voleu saber-la?, entreu a l'enllaç i podreu llegir les 2 notícies!
Canfali: https://www.noticiasmarinaalta.es/canfali/articulo/-224/
Marina Plaza: https://lamarinaplaza.com/ca/2020/03/29/els-xefs-cuinen-a-casa-les-magdalenes-de-carabassa-daltea-miralles-i-evarist/